Tuning de coşmar: BMW Seria 7 pick-up

Un BMW 730i, vechi de 22 de ani, a fost transformat din limuzină de lux, în camionetă. Cum ţi se pare rezultatul?

Tuning de coşmar: BMW Seria 7 pick-up Tuning de coşmar: BMW Seria 7 pick-up

Chiar dacă are "venerabila" de 22 de ani, BMW-ul Seria 7 de mai jos a început o viaţă nouă, mulţumită proprietarului său cu o imaginaţie periculos de bogată. Convertit din limuzină de lux în camionetă, şi fotografiat pe câmp, departe de acţiunea de pe autostradă, acest 730i nu este, cu siguranţă, un BMW la care să visezi vreodată. Poate doar dacă eşti fermier, iar bena generoasă ţi se pare tentantă.

În 1989, când a ieşit de pe porţile fabricii din Munchen, maşina oferea 188 CP, datorită motorului de 3.0 litri, cu şase cilindri, cuplat la o transmisie manuală cu 5 rapoarte. Nu ştim exact cum a fost întreţinut acest BMW 730i, dar având în vedere faptul că proprietarul său cere pe "capodopera" sa 4.500 de euro, ne putem da seama că valorile companiei germane s-au risipit undeva pe drum, iar decorul ales pentru poze nu este deloc exagerat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.