Un Ferrari pe care nu-l vei avea niciodată: Celeritas Barchetta

Căluţul Cabrat primeşte o reinterpretare, din partea unui designer independent, a cărui inspiraţie îşi are originile în F1.

Un Ferrari pe care nu-l vei avea niciodată: Celeritas Barchetta Un Ferrari pe care nu-l vei avea niciodată: Celeritas Barchetta

Când spui Ferrari, spui Formula 1, însă designerii independenţi nu se lasă impresionaţi atât de uşor de supercarurile italiene. Ca urmare, interpretările de design, din partea unor artişti anonimi, par să nu se mai oprească.

Aldo Schurmann, un student al Institutului de Design din Torino a pus la punct un roadster inspirat de bolizii de F1 ai Căluţului Cabrat din anii '60, pe care l-a intitulat Ferrari Celeritas Barchetta.

Aşa cum se poate observa, gama de culori cuprinde tipicul roşu Ferrari, dar şi un galben, precum şi un gri carbon. Eleronul dublu, sub forma a două flapsuri, precum şi absenţa parbrizului îţi spun clar că nu vei vedea conceptul Ferrari Celerita Barchetta în realitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.