Un nou mod de calcul pentru impozitul auto

Senatorii au aprobat un proiect de lege ce aduce modificări la actul normativ care reglementează impozitul auto. Mai precis, se vorbeşte despre un nou mod de calculare al acestuia.

Un nou mod de calcul pentru impozitul auto Un nou mod de calcul pentru impozitul auto

Senatorii au votat pentru utilizarea unui nou mod de calcul pentru impozitul pe autovehicule, ţinând cont de valoarea autoturismului în funcţie de marcă, tip şi motorizare. Mai nou, impozitul anual va putea fi influenţat şi de dotările opţionale.

Parlamentarii au adoptat, cu 45 de voturi "pentru", 40 "împotrivă" şi o abţinere, o propunere legislativă privind modificarea modului de calcul al impozitului pe autovehicule, proiect care îl are ca iniţiator pe deputatul PSD Robert Sorin Negoiţă.

Senatorii au votat "pentru", chiar dacă Comisia pentru Buget a întocmit un raport nefavorabil.

Mai multe pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.