Un român îşi scoate la vânzare maşina printr-un sistem inedit. Cum poţi deveni proprietar cu 30 de lei

Un bărbat din Iaşi s-a hotărât să îşi vândă maşina printr-un sistem inediat, oferind-o ca premiu la o loterie.

Un român îşi scoate la vânzare maşina printr-un sistem inedit. Cum poţi deveni proprietar cu 30 de lei Un român îşi scoate la vânzare maşina printr-un sistem inedit. Cum poţi deveni proprietar cu 30 de lei

 


 

Un bărbat din Iaşi s-a hotărât să îşi vândă maşina printr-un sistem inediat, oferind-o ca premiu la o loterie.

"Maşina are taxa recuperată (610 EURO în 2012) şi în momentul extragerii se va radia, pentru a putea fi înmatriculată de către viitorul proprietar. Pentru a oferi o mână de ajutor, se mai poate ţine cu numerele ei o perioadă de 5-6 luni, pentru a încerca să ajut noul proprietar să aibă timp să-şi înmatriculeze maşina şi tot în acest timp să se poată bucura de ea. Maşina este fabricată în 1994, motor 1.6i 105cp cod motor GA16DE. Dotari: oglinzi electrice, geamuri electrice, reglaj intensitate bord, reglaj faruri electric, ABS, închidere centralizată şi servodirecţie", a spus proprietarul.

Modelul Nissan 100NX oferit drept premiu are 236.000 km la bord şi multe modificări efectuate de proprietar. Bonus, vânzătorul oferă un plin de carburant.

În doar zece zile de la inceperea concursului, numărul de participanţi a ajuns la 80, scrie bzi.ro.

Maşina se află şi pe un site de anunţuri, la preţul de 1700 de euro.

SURSA FOTO: Olx.ro


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.