Un şofer a făcut un live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/oră - VIDEO

Suceveanul a intrat Live pe Facebook, în timp ce gonea cu 200 de kilometri la ora cu un autoturism Skoda, pe E 85, pe porţiunea Grăniceşti-Siret.

Un şofer a făcut un live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/oră - VIDEO Un şofer a făcut un live pe Facebook în timp ce conducea cu 200 de km/oră - VIDEO

Un şofer a făcut un live pe Facebook, în timp ce conducea cu 200 de km/oră şi asculta manele la maximum. Clipul postat de Info Trafic 24 arată cum şoferul accelerează până la 200 de km/oră pe drumul dintre Grăniceşti şi Siret, în judeţul Suceava. Potrivit legii actuale, şoferul nu poate fi sancţionat doar în baza filmării de pe Facebook, mai scrie Info Trafic 24.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.