Un şofer care şi-a distrus cauciucurile într-o groapă va fi despăgubit de autorităţi

Bărbatul a câştigat în primă instanţă, după ce acesta a arătat că în timp ce se deplasa cu autoturismul său, la intrarea în municipiul Vaslui, a trecut cu roţile peste o groapă nesemnalizată.

Un şofer care şi-a distrus cauciucurile într-o groapă va fi despăgubit de autorităţi Un şofer care şi-a distrus cauciucurile într-o groapă va fi despăgubit de autorităţi

Un şofer a dat în judecată Unitatea Administrativ Teritorială a Judeţului Vaslui, după ce şi-a distrus cauciucurile într-o groapă de pe drumul naţional 15 D, scrie Adevărul.ro. Bărbatul a căştigat în primă instanţă, după ce a arătat că în timp ce se deplasa cu autoturismul său, la intrarea în municipiul Vaslui, a trecut cu roţile peste o groapă nesemnalizată, de pe partea carosabilă a drumului. Groapa vea un diametru de un metru şi o adâncime de 20 de centimetri. 

Ca urmare a avariilor suferite, şoferul şi-a dus maşina la un service, unde a aflat că reparaţiie se ridică la suma de 520 de lei. Păgubitul a decis să dea în judecată autorităţile pentru despăgubiri şi cheltuielile judiciare, costul expertizei efectuate ridicându-se la 1.250 lei. 

Consiliul Judeţean Vaslui a solicitat instanţei să respingă solicitarea şoferului, motivând că acesta nu s-a prezentat la Poliţie pentru a-i fi întocmit un proces verbal de constatare a pagubei şi că acesta nu poate demonstra că şi-a distrus anvelopele în groapa respectivă. 

Cu toate acestea, judecătorii i-au dat câştig de cauză şoferului.

Sursă: Adevărul.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.