Un şofer care şi-a distrus cauciucurile într-o groapă va fi despăgubit de autorităţi

Autor: Marius Vișan 20 feb. 2019 Știri auto
Un şofer care şi-a distrus cauciucurile într-o groapă va fi despăgubit de autorităţi

Un şofer a dat în judecată Unitatea Administrativ Teritorială a Judeţului Vaslui, după ce şi-a distrus cauciucurile într-o groapă de pe drumul naţional 15 D, scrie Adevărul.ro. Bărbatul a căştigat în primă instanţă, după ce a arătat că în timp ce se deplasa cu autoturismul său, la intrarea în municipiul Vaslui, a trecut cu roţile peste o groapă nesemnalizată, de pe partea carosabilă a drumului. Groapa vea un diametru de un metru şi o adâncime de 20 de centimetri. 

Ca urmare a avariilor suferite, şoferul şi-a dus maşina la un service, unde a aflat că reparaţiie se ridică la suma de 520 de lei. Păgubitul a decis să dea în judecată autorităţile pentru despăgubiri şi cheltuielile judiciare, costul expertizei efectuate ridicându-se la 1.250 lei. 

Consiliul Judeţean Vaslui a solicitat instanţei să respingă solicitarea şoferului, motivând că acesta nu s-a prezentat la Poliţie pentru a-i fi întocmit un proces verbal de constatare a pagubei şi că acesta nu poate demonstra că şi-a distrus anvelopele în groapa respectivă. 

Cu toate acestea, judecătorii i-au dat câştig de cauză şoferului.

Sursă: Adevărul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide