UPDATE. Şoferul agresiv ”pus la punct” de doi tirişti ”recidivează”. VIDEO.

Conducătorul autoturismului care a fost ”pus la punct” de doi tirişti, despre care scris acum câteva zile, a fost filmat din nou în trafic, în ipostaze agresive

UPDATE. Şoferul agresiv ”pus la punct” de doi tirişti ”recidivează”. VIDEO. UPDATE. Şoferul agresiv ”pus la punct” de doi tirişti ”recidivează”. VIDEO.

 


Conducătorul autoturismului care a fost ”pus la punct” de doi tirişti, despre care scris acum câteva zile, a fost filmat din nou în trafic, în ipostaze agresive, informează Adevărul.ro. Un cititor a trimis unei publicaţii din Bacău un alt clip video cu şoferul nervos din Pasul Oituz. De data aceasta şoferul maşinii Renault încearcă să intimideze un alt conducător auto, face gesturi nervoase şi turează motorul maşinii. Faptul că şoferul agresiv încă mai conduce maşina în acest mod, ne face să credem că nu a fost sancţionat pentru incidentul de la începutul săptămânii. 


 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.