Urmărire (ca) în filme: Lamborghini Huracán vs. Gallardo Superleggera

Lamborghini Palm Beach a îmbrăcat un Huracán în uniformă de poliţist şi l-a trimis la vânătoare de fraţi. Totul, desigur, în scop promoţional.

Urmărire (ca) în filme: Lamborghini Huracán vs. Gallardo Superleggera Urmărire (ca) în filme: Lamborghini Huracán vs. Gallardo Superleggera

Probabil că cel mai greu lucru pe care l-ai avea de făcut în această fantezie ar fi să-ţi alegi tabăra. Nouă ne este foarte greu s-o facem. Gallardo Superleggera Edizione Tecnica stoarce 570 CP şi 540 Nm din motorul V10 de 5,2 litri, accelerând 0-100 km/h în 3,4 secunde şi atingând viteza maximă de 325 km/h. El este „băiatul rău” în acest clip. 

Băiatul bun este Huracán, al cărui V10 de 5,2 litri livrează 610 CP şi 560 Nm. Huracán accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde şi atinge 325 km/h... teoretic. Practic a demonstrat că poate sparge bariera celor 330 km/h. 

(via)

Acum înţelegi de ce ne este atât de greu...? Pentru tine cum e?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.