Vânzări record pentru Chevrolet în cel de-al treilea trimestru din 2011

Vânzările Chevrolet pe plan mondial au crescut cu 13,8% în trimestrul al treilea al acestui an, triplu faţă de creşterea globală înregistrată în industria auto.

Vânzări record pentru Chevrolet în cel de-al treilea trimestru din 2011 Vânzări record pentru Chevrolet în cel de-al treilea trimestru din 2011

Chevrolet a vândut 1,2 milioane de maşini la nivel internaţional în cel de-al treilea trimestru al anului 2011, cifra reprezentând cel mai bun rezultat înregistrat în perioada iulie-septembrie din întreaga istorie de 100 de ani a mărcii.

În primele nouă luni ale acestui an, Chevrolet a vândut 3,6 milioane de autovehicule la nivel internaţional, marca înregistrând astfel cel mai bun an calendaristic din toată activitatea sa."Vânzările record din cele nouă luni reprezintă dovada calităţii produselor şi serviciilor Chevrolet," a declarat Chris Perry, vicepreşedinte Chevrolet.

O mare parte din succesul global al mărcii americane se datorează şi lansării pe piaţa internaţională a modelului de clasă compactă Cruze. Acesta face parte dintr-o gamă nouă de modele Chevrolet, inclusiv Spark, noul Aveo şi Orlando. În curând, acestora li se va adăuga noul Chevrolet Malibu şi pickup-ul compact Colorado.

Malibu a fost lansat în producţie în Coreea săptămâna trecută, iar Colorado este produs în Thailanda începând cu această lună. Prezenţa globală puternică a ajutat Chevrolet să întreacă restul competitorilor din industria auto internaţională.

Rata de creştere a Chevrolet în cel de-al treilea trimestru a fost triplul ratei de creştere a industriei auto: vânzările mărcii americane au crescut cu 13,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, comparativ cu creşterea de 3,9% înregistrată în industria auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.