Video: A oprit un camion cu forţa mâinilor chiar înainte de a intra într-un Porsche!

Autor: Cristian Agatie 01 aug. 2019 Știri auto
Video: A oprit un camion cu forţa mâinilor chiar înainte de a intra într-un Porsche!

Şoferul unui camion a fost la un pas de a provoca un acciident în momentul în care şi-a lăsat maşina neasigurată iar aceasta a pornit la vale. Evenimentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din parcarea unui club de fite de lângă Moscova.

Pe direcţia camionului se afla un Porsche care părea victimă sigură, numai că situaţia a fost salvată in extremis de şoferul camionului, care a reuşit să-l oprească folosind doar forţa braţelor.

După toate probabilităţile, rusul a uitat să tragă frâna de staţionare înainte de a merge în spate pentru a descărca ceva din benă. În acel moment maşina s-a pus în mişcare, apropiindu-se în viteză de două maşini aflate în parcare, una dintre acestea fiind un Porsche Cayman. Pe filmarea care a devenit virală se poate observa cum rusul aleargă şi se agaţă cu mâinile de camion într-o încercare care pare, la început, sortită eşecului.

Deşi accicentul a fost evitat la limită, e puţin probabil ca acest rezultat să se datoreze puterii neobişnuite a rusului. Un camion Kamaz ca cel din filmare cântăreşte, chiar şi gol, aproximativ 6 tone, astfel că acesta s-a oprit mai degraba datorită denivelărilor din asfalt decât intervenţiei rusului.

via: autoblog.md

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
promotor.ro

Comentarii
Inchide