Video: A oprit un camion cu forţa mâinilor chiar înainte de a intra într-un Porsche!

Un rus a reuşit să oprească un camion Kamaz folosind doar forţa proprie, chiar înainte de a intra într-un Porsche parcat în apropiere.

Video: A oprit un camion cu forţa mâinilor chiar înainte de a intra într-un Porsche! Video: A oprit un camion cu forţa mâinilor chiar înainte de a intra într-un Porsche!

Şoferul unui camion a fost la un pas de a provoca un acciident în momentul în care şi-a lăsat maşina neasigurată iar aceasta a pornit la vale. Evenimentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din parcarea unui club de fite de lângă Moscova.

Pe direcţia camionului se afla un Porsche care părea victimă sigură, numai că situaţia a fost salvată in extremis de şoferul camionului, care a reuşit să-l oprească folosind doar forţa braţelor.

După toate probabilităţile, rusul a uitat să tragă frâna de staţionare înainte de a merge în spate pentru a descărca ceva din benă. În acel moment maşina s-a pus în mişcare, apropiindu-se în viteză de două maşini aflate în parcare, una dintre acestea fiind un Porsche Cayman. Pe filmarea care a devenit virală se poate observa cum rusul aleargă şi se agaţă cu mâinile de camion într-o încercare care pare, la început, sortită eşecului.

Deşi accicentul a fost evitat la limită, e puţin probabil ca acest rezultat să se datoreze puterii neobişnuite a rusului. Un camion Kamaz ca cel din filmare cântăreşte, chiar şi gol, aproximativ 6 tone, astfel că acesta s-a oprit mai degraba datorită denivelărilor din asfalt decât intervenţiei rusului.

via: autoblog.md

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.