VIDEO - Accident evitat la limită. Şoferul iese de pe carosabil după o manevră periculoasă - VIDEO

Şofer inconştient, la un pas de tragedie

VIDEO - Accident evitat la limită. Şoferul iese de pe carosabil după o manevră periculoasă - VIDEO VIDEO - Accident evitat la limită. Şoferul iese de pe carosabil după o manevră periculoasă - VIDEO

Depăşire la limită făcută pe un drum naţional, în judeţul Neamţ. O cameră de bord a surprins momentul în care un şofer a efectuat o depăşire periculoasă pe DN 15 D.

Şoferul a intrat imediat pe sensul său de mers, dar a observat în ultimul moment autoturismul din faţă, care era oprit pentru a face stânga, şi nu mult a lipsit să se răstoarne cu maşina în şanţ.

Pentru a evita impactul, şoferul grăbit a tras dreapta de volan şi a ieşit de pe drum.

După câteva sute de metri maşina a fost filmată, oprită pe marginea grumului. Aceasta avea luminile de avarie pornite, iar şoferul care se afla lângă maşină părea vizibil afectat. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.