VIDEO: Adunare de Rolls-uri tunate, pe strada Dubai (Tokyo)

Japonia a găzduit una dintre cele mai impresionante adunări a posesorilor de Rolls-Royce, în special modele tunate. Vezi aici cum arată cea mai luxoasă aglomeraţie din lume.

Proprietarii de Rolls-Royce nu sunt foarte mulţi, la nivel global, dar atunci când se reunesc, cu siguranţă dau naştere unei privelişti ce merită contemplată. De curând, japonezii din Tokyo au organizat un asemenea eveniment, pe aşa-zisa stradă Dubai.

Nu ştim dacă acesta este cel mai mare număr de limuzine britanice strânse la un loc, dar nici nu am vrea să calculăm valoarea totală a Rolls-urilor tunate de nume precum Wald sau Mansory. Dar să nu ne pierdem în detaşii şi să vedem exact despre ce este vorba, în filmuleţelor de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.