Rolls Royce Phantom Series II – aşa arată faceliftul lui Rolls Royce în 2012

Autor: Oraan Mărculescu 06 mart. 2012 Prezentări

Pentru că nu vor să fie „băgaţi în aceeaşi oală” cu restul producătorilor auto, oficialii Rolls Royce au înlocuit termenul „facelift” cu „Series II” pentru versiunea revizuită a familiei Rolls Royce Phantom. Care cuprinde 4 modele: Phantom Saloon, limuzina Phantom Extended Wheelbase, coupe-ul Phantom Coupe şi cabrioletul Phantom Drophead Coupe.

Gama Rolls Royce Phantom primeste un facelift subtil, numit Series II

Cea mai importantă modificare pentru Phantom Series II este adoptarea luminilor de poziţie de tip LED, sub formă de baghete orizontale, sub faruri, înlocuind proiectoarele rotunde de ceaţă. Se mai remarcă redesenarea uşoară a spoilerelor, în timp ce farurile sunt ceva mai mari şi beneficiază de noi tehnologii, cum ar fi schimbarea direcţiei în curbe sau ajustarea automată a iluminării. În spate, modificările sunt aproape insesizabile, rezumându-se la o nouă formă a evacuărilor, în timp ce stopurile primesc şi ele tehnologia LED.

Cea mai importanta modificare pentru Phantom Series II este adoptarea luminilor de pozitie LED

Din punct de vedere tehnic, motorul V12 rămâne neschimbat în ce priveşte valorile de putere şi cuplu maxim, însă Phantom Series II beneficiază acum de o nouă cutie automată de origine ZF, cu 8 trepte, dar şi de un nou diferenţial spate. Prin urmare, consumul de benzină scade cu până la 10%, iar emisiile CO2 coboară de la 385 g/km la 347 g/km (respectiv de la 388 la 349 g/km pentru limuzina Phantom Extended Wheelbase).

Phantom Series II primeste o noua cutie automata cu 8 trepte si un diferential pe puntea spate

În interior, Series II presupune adoptarea unei noi interfeţe îmbunătăţite între pasageri şi maşină, începând cu noul display central de 8,8 inch (pe care sunt afişate şi imagini de la cele camerele de filmat din faţă, spate şi de pe acoperiş) şi terminând cu sistemul de navigaţie 3D. Evident, sunt disponibile jante cu un nou design, precum şi o nouă paletă de culori pentru caroserie, inserţii din lemn de esenţă rară sau tapiţerii diverse din piele naturală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide