VIDEO cu maşina lui Mario Iorgulescu cu puţin timp înainte de accident

Fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, e conectat la aparate, iar starea sa medicală e gravă.

VIDEO cu maşina lui Mario Iorgulescu cu puţin timp înainte de accident VIDEO cu maşina lui Mario Iorgulescu cu puţin timp înainte de accident

Au apărut imagini cu maşina condusă de Mario Iorgulescu în noaptea accidentului.

Se poate observa că maşina avea viteză mare înainte de impact, iar martorii prezenţi la faţa locului au confirmat că acul vitezometrului s-a fi oprit la 240 de km/h. Pe lângă asta s-a mai demonstrat că Mario Iorgulescu ar fi trecut şi pe culoarea roşie a semaforului.

Acum fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu, e conectat la aparate, iar starea sa medicală e gravă.

Mario Iorgulescu a provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat.

GALERIE FOTO

VIDEO

 

Citeşte şi

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.