VIDEO: Geneza noului Porsche 911 în 10 minute

Porsche a realizat un documentar de 10 minute împreună cu echipa Tangent Vector în care ne prezintă geneza noului 911. De la 60 de grade la -40 de grade.

Constructorii sunt mai mult decât reticenţi în a primi în echipa de dezvoltare a unui nou model oameni din afara companiei, în special când este vorba de o echipă de filmare. Cei de la Porsche au apelat la cei de la Tangent Vector pentru a filma calvarul prin care trece un model în faza de dezvoltare. Un documentar de 10 minute în care prototipuri ale noului Porsche 911 evoluează în locuri unde extrem de rar va ajunge un proprietar cu bolidul său.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.