Video: prima reclamă la noua Dacia Logan MCV

A doua generaţie a breakului Dacia Logan MCV a debutat la Salonul Auto Geneva 2013 din luna martie, iar acum a fost publicat primul spot publicitar pentru modelul românesc cu cinci locuri.

Video: prima reclamă la noua Dacia Logan MCV Video: prima reclamă la noua Dacia Logan MCV

Dacia a prezentat la Salonul Auto Geneva 2013 a doua generaţie a modelului Logan MCV, care, deşi nu mai este disponibil într-o variantă cu şapte locuri (aşa cum era prima generaţie), rămâne o ofertă tentantă pentru cei care vor un break ieftin cu un portbagaj mare (573 de litri, mai exact).

Acum, la câteva luni distanţă de la premiera mondială, Dacia a publicat primul spot publicitar pentru breakul Logan MCV. Reclama pune accentul pe caracterul practic al maşinii, dar şi pe disponibilitatea sistemului de navigaţie MediaNav.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.