VIDEO: Un nou record pentru cel mai rapid tractor din lume. Pe zăpadă

În videoclipul de mai jos o să vezi un om bătrân care încearcă să bată recordul mondial pentru cel mai rapid tractor din lume. Şi pentru că bătrânii sunt încăpăţânaţi de obicei, omul nostru şi-a încercat norocul pe zăpadă.

VIDEO: Un nou record pentru cel mai rapid tractor din lume. Pe zăpadă VIDEO: Un nou record pentru cel mai rapid tractor din lume. Pe zăpadă

Valtra T234 e oficial cel mai rapid tractor din lume. Aşa că dacă vrei să ari cu viteză fulgerătoare câteva hectare de pământ, ai putea să arunci o privire la specificaţiile utilajului scandinav.

Dovada este videoclipul de mai jos, în care un om bătrân (Juha Kankkunen e numele său, s-ar putea să fi auzit de el, având în vedere că a câştigat de patru ori Campionatul Mondial de Raliuri) reuşeşte să atingă viteza medie de 130,165 km/h, cu puţin ajutor de la primele anvelope de iarnă de la Nokian pentru tractoare şi un ECU reprogramat.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.