VIDEO: Un pick-up din gheaţă pe care îl poţi conduce

Odată cu venirea iernii, toată lumea vuieşte despre hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac. Foarte frumos, doar că noi suntem mai atraşi de lucrurile pe patru roţi, în (aproape) orice formă s-ar prezenta ele. De exemplu, un pick-up american.

VIDEO: Un pick-up din gheaţă pe care îl poţi conduce VIDEO: Un pick-up din gheaţă pe care îl poţi conduce

Iarna e anotimpul sculpturilor din gheaţă. Hoteluri, personaje din lumea mondenă şi simboluri cunoscute doar de creatorii lor – toate au avut parte, la un moment dat, de o reprezentare în gheaţă. Dar cu rămâne cu maşinile, fraţilor? Unde e iubirea pentru maşini în această mare de sculpturi de gheaţă?

Răspunsul: în Canada. Aici, compania Canadian Tire a creat un pick-up care are o caroserie făcută complet din gheaţă. Şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, maşina chiar a funcţionat pentru o scurtă perioadă de vreme, înainte de a se topi undeva, într-un depozit.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.