VIDEO: un şmecher cu BMW provoacă un accident grav pe autostradă

Iată un bun exemplu de ce nu e bine să intri în depăşiri riscante. Din păcate, şmecherul de faţă a scăpat mult prea uşor faţă de ceilalţi care conduceau regulamentar.

Maşinile BMW sunt printre cele mai dorite de cei care vor sportivitate. Pe de altă parte, sunt implicate şi în foarte multe accidente rutiere, din cauza inconştienţei celor de la volan, majoritatea dintre ei genul de şmecheri care se cred mai presus de ceilalţi şi de legile fizicii.

În cazul de faţă, un astfel de inconştient intră într-o depăşire total nepotrivită, încercând să treacă la limită printre două maşini. Din păcate, nu a fost observat, deoarece depăşea prin dreapta. Mai grav este că BMW-ul său a scăpat foarte simplu, faţă de celelalte două maşini, pentru care urmările au fost nefaste.

Dar mai bine urmăriţi mai jos videoclipul şi spuneţi ce credeţi că merită şmecherul din BMW:

Depasire periculoasa soldata cu accidentul nevinovatilor de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.