VIDEO. Cinci morţi, după ce un vehicul a intrat în plin în oamenii dintr-o staţie de autobuz din Brăila. UPDATE: Şoferul ar fi consumat substanţe interzise

5 persoane au murit în această dimineaţă, după ce un şofer a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în plin într-o staţie de autobuz din oraşul Brăila, informează Digi24.

VIDEO. Cinci morţi, după ce un vehicul a intrat în plin în oamenii dintr-o staţie de autobuz din Brăila. UPDATE: Şoferul ar fi consumat substanţe interzise VIDEO. Cinci morţi, după ce un vehicul a intrat în plin în oamenii dintr-o staţie de autobuz din Brăila. UPDATE: Şoferul ar fi consumat substanţe interzise

 


UPDATE: Bărbatul de 27 de ani care a provocat accidentul lucra ca agent de pază şi ar fi fost sub influenţa substanţelor interzise.

„În cadrul spitalului nostru s-a făcut o dozare calitativă, depistându-se în probele prelevate câteva substanţe ce au ridicat suspiciuni, motiv pentru care probele au fost trimise la Bucureşti pentru o dozare cantitativă, care va preciza exact despre ce substanţe este vorba”, ne-a declarat Alina Neacşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila. Testul calitativ efectuat la spitalul brăilean a ieşit pozitiv pe următoarele grupe de substanţe: amfetamină, canabis şi benzodiazepină, a declarat pentru cotidianul „Libertatea”, Mihail Iugulescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

5 persoane au murit în această dimineaţă, după ce un şofer a intrat în plin într-o staţie de autobuz din oraşul Brăila, informează Digi24.

Şoferul conducea un Renault Megane cu numere de Bucureşti şi circula pe şoseaua Râmnicu Sărat, moment în care a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, apoi a lovit un grup de oameni aflaţi într-o staţie de autobuz, înainte să se izbească de magazinele aflate pe trotuar.

Potrivit infobrăila.ro, şoferul ar fi fost bolnav de epilepsie şi a avut o criză la volan, acesta fiind motivul pentru care a scăpat controlul volanului. ''Ce este de remarcat este faptul că şoferul s-a mai prezentat la spital în urmă cu aproape jumătate de an prezentând crize comitiale (epileptice), acesta putând fi şi motivul producerii accidentului. Ancheta va stabili care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a se elibera permisul auto'', scrie sursa notată.

Patru persoane au decedat pe loc. De asemenea, şoferul maşinii, un bărbat de circa 27 de ani, a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat de serviciile de intervenţie şi transportat la spital.

Potrivit primelor informaţii, şoferul conducea cu viteză mare şi a pierdut controlul asupra volanului.

Poliţia Brăila cercetează acest caz.

 


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.