Visul oricărui bărbat există! Se joacă pe calculator şi conduce un Corvette

Autor: Andrei Ştirbu 26 aug. 2014 Știri auto
Visul oricărui bărbat există! Se joacă pe calculator şi conduce un Corvette

Ooh, am ajuns la veşnicul stereotip al femeii ideale: tipa care face alergie când aude de cosmetice şi care salivează după bere imediat ce aude cuvântul „fotbal”. Sau care se joacă pe calculator cu tine şi este la fel de înnebunită după maşini. Cea din urmă descriere se potriveşte de minune Liei Wolf, cunoscută de Internet ca SSSniperWolf. Judecând după numărul de abonaţi pe canalul ei de YouTube şi după numărul de vizualizări per clip, bănuim că Lia îşi câştigă bănuţi buni din vlogging. Ceea ce n-o face decât şi mai tare în ochii noştri.

Lia a postat un clip în care ne-a explicat cum a foliat emblema şi jantele de pe noul ei Chevrolet Corvette Stingray. Probabil că articolul acesta îi va creşte lista de peţitori cu câteva sute – printre care ne-am număra şi noi, dacă nu ne-am încăpăţâna să vedem strugurii acri. Iată câteva exemple: 

1. Ai suporta ca prietena ta să te bată la ORICARE JOC PE CALCULATOR de să-ţi sune apa în cap?

2. Ai suporta ideea de pasager într-un muscle car american? Da, probabil că te-ar lăsa să-i conduci maşina, dacă i-ai demonstra că eşti mai tare ca ea la jocuri pe calculator…

Lia, nu te placem! Strici piaţa! 

Sursa: autoevolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide