Volkswagen lansează noul e-up! Modelul tinde spre titlul de cea mai ieftină maşină electrică - FOTO

e-up! şi-a mărit autonomia până la 260 de kilometri.

 Volkswagen lansează noul e-up! Modelul tinde spre titlul de cea mai ieftină maşină electrică - FOTO Volkswagen lansează noul e-up! Modelul tinde spre titlul de cea mai ieftină maşină electrică - FOTO

În timp ce punctul culminant de la standul VW al Salonului Auto de la Frankfurt este noul ID.3, producătorul german de vehicule a adus în atenţia publicului şi versiunea actualizată a lui e-Up. Datorită noului sistem de baterie, gama e-up! şi-a mărit autonomia până la 260 de kilometri.

Cu un preţ de 21,9752 de euro (fără taxe: 17,5952 euro) 2, preţul de listă este mai mic decât al modelului precedent. O ofertă deosebit de atrăgătoare va fi disponibilă înaintea campaniei de pre-vânzare: e-up! poate fi achiziţionat în leasing, cu o rată lunară de numai 159 de euro, fără taxe suplimentare, în perioada 18 septembrie - 31 octombrie 2019 (în Germania). 

Noile baterii au ajuns la o capacitate energetică considerabil mărită, de la 18.7 kWh la 32.3 kWh, ceea ce a condus la o autonomie a vehiculului în situaţii reale de condus de până la 260 de kilometri.

Bateria se încarcă la 80% în doar 60 de minute, prin alimentare directă la curent de 40 kW. Aplicaţia "maps + more", dezvoltată pentru e-up!, poate programa, iniţia sau opri alimentarea automobilului, cu ajutorul telefonului mobil, oferind în acelaşi timp control total asupra aerului condiţionat din maşină.

E-up! accelerează de la 0 la 100 de kilometri/oră în doar 11.9 secunde. Viteza maximă a acestui model este de 130 de kilometri/oră.

Echiparea standard include un sistem automat de aer condiţionat, sistemul radio "composition phone", cu interfaţă Bluetooth şi DAB+, aplicaţia multifuncţională "maps + more", precum şi sistem de menţinere a benzii de rulare, Lane Assist. Pachetul Style de pe noul e-up! va oferi şi mai multe caracteristici şi dotări de personalizare.

Citeşte şi

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.