Volkswagen ne arată într-un clip programul V-Charge, sau cum va fi viaţa fără valeţi

Până să ajungem în etapa în care maşina nu are nevoie deloc de şofer, trecem prin aceea în care se debarasează de valeţi.

Volkswagen ne arată într-un clip programul V-Charge, sau cum va fi viaţa fără valeţi Volkswagen ne arată într-un clip programul V-Charge, sau cum va fi viaţa fără valeţi

V-Charge este un program dezvoltat de experţi din universităţile Braunschweig, Oxford şi Parma, alături de specialişti Bosch şi Volkswagen, care se prezintă ca o soluţie de facilitare a procesului de parcare şi încărcare al unei maşini electrice.

Gândeşte-te că eşti într-un oraş nou şi nu ştii unde se poate parca pe trotuar fără să-ţi iei amendă, aşa că trebuie să găseşti o parcare - eventual una în care să-ţi laşi şi maşina electrică la încărcat. Da, seria #firstworldproblems va continua în direcţia asta. Aşa că aplicaţia dezvoltată în programul V-Charge te ajută să găseşti un loc de parcare. De fapt, aplicaţia îţi ajută maşina să-şi găsească loc de parcare, tu nu trebuie decât să confirmi sugestia şi să o laşi în treaba ei.

Volkswagen a venit acum cu un clip explicativ, în care detaliază procesul prin care maşina ta va face toate acestea, relevând şi tehnologia din spatele magiei negre care face ca maşina ta să se debaraseze de valeţi.

Tot nu înţeleg de ce este lumea atât de pornită împotriva valeţilor...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.