Worthersee 2015: ProMotor şi Midocar merg, din nou, la cea mai mare întâlnire a fanilor VAG

Echipajul ProMotor-MIDOCAR transmite, şi anul acesta, informaţii calde de la cea mai mare întâlnire a proprietarilor de modele produse de Grupul Volkswagen

Worthersee 2015: ProMotor şi Midocar merg, din nou, la cea mai mare întâlnire a fanilor VAG Worthersee 2015: ProMotor şi Midocar merg, din nou, la cea mai mare întâlnire a fanilor VAG

Începând din 1981, zona sudică a lacului Wörthersee din Austria este gazda celei mai mari sărbători dedicate mărcilor concernului Volkswagen. Festivalul Wörthersee a ajuns la a 34-a ediţie şi debutează anul acesta pe 13 mai.

Întâlnirea anuală de la Wörthersee continuă să reprezinte un simbol puternic al cultului Volkswagen, iar interesul pentru acest eveniment a crescut tot mai mult şi în România. Entuziasmul cu care publicul nostru a accesat informaţiile pe care le-am transmis primăvara trecută, de pe malul lacului Wörthersee, ne-a îndemnat la o nouă deplasare.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa formată din reprezentanţi ProMotor şi MIDOCAR se va afla în mijlocul evenimentelor şi va transmite prin live-blogging ştiri despre conceptele dezvăluite în premieră mondială de grupul Volkswagen AG.

Skoda a publicat deja primele imagini şi informaţii oficiale ale conceptului Funstar, iar Volkswagen a anunţat că va aduce la Festival trei noi concepte Golf GTI.

Fanii mărcilor sunt invitaţi să urmărească traseul online al echipei, pe micro-site-ul dedicat - www.midocar.ro/worthersee - şi să se înscrie în concursurile zilnice, în perioada 12-16 mai. O galerie foto captivantă, actualizată zilnic cu fotografii ale celor mai interesante maşini prezente la eveniment, le va insufla celor de acasă atmosfera Festivalului şi, poate, dorinţa de a pleca pe urmele echipei. Urmăriţi roadtrip-ul şi pe Instagram: #MergemLaWorthersee.

Marţi dimineaţă, cu noaptea în cap, pornim la drum!

MIDOCAR sărbătoreşte mărcile Volkswagen, Audi şi Skoda cu oferte spectaculoase, pe durata deplasării: reduceri la accesorii originale, discount-uri la operaţiuni de tinichigerie, evaluare gratuită Das WeltAuto, prima revizie gratuită pentru autovehiculele Volkswagen şi transmisie automată la cost zero pentru autoturismele Audi achiziţionate în perioada Festivalului. 

Campania „#MergemLaWorthersee” este susţinută de Castrol România, ALCAR WHEELBASE ROMANIA şi Porsche Finance Group, primii doi parteneri menţionaţi fiind şi sponsori oficiali ai evenimentului organizat în Austria.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.