Fiat - oferte maşini noi 2009

Prin Programul Remat 2010, Fiat vine cu oferte foarte avantajoase pentru anumite modele din gamă.

Fiat - oferte maşini noi 2009 Fiat - oferte maşini noi 2009

În Programul Remat 2010 de înnoire a parcului auto naţional vor intra modelele Fiat Panda la 3.571 Euro (plus TVA), Fiat Grande Punto la 5.252 Euro (plus TVA), Fiat Bravo la 7.437 Euro (plus TVA). Acestea vor beneficia de Bonusul Ecoplus în completarea celor trei prime de casare de 2.700 euro, asigurând clientului final un avantaj de până la 5.800 Euro cu TVA.

În Programul Rabla va mai intra şi Fiat Linea care va avea un preţ de 5.840 Euro (plus TVA). Toate modelele menţionate vor beneficia de 5 ani garanţie sau 500.000 km, cu o ofertă specială, conform specificaţiilor financiare pentru fiecare model şi a precizărilor din carnetul de garanţie. Fiat prin Impuls Leasing oferă finanţare în condiţiile unui salariu minim pe economie şi avans 0% garantat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.