Cele două femei au ajuns „vedete'' pe internet după ce au livrat ROAD RAGE-UL anului - VIDEO

Nu se cunoaşte motivul pentru care ...

Au ajuns „vedete'' pe internet fără voia lor. Două femei au fost filmate în timp ce se băteau chiar pe mijlocul şoselei.

Nu se cunoaşte motivul pentru care cele două tinere s-au luat la bătaie, însă nu au avut nicio reţinere în a oferi un adevărat show. 

Cele două femei s-au luat la ceartă şi au început să se tragă de păr în timp ce un alt şofer filma confruntarea. După ce timp de câteva minute s-au tras de păr, nepăsându-le că se află pe o şosea circulată, unde maşinele treceau pe lângă ele în continuu, cele două au trecut la lovituri puternice.

În clipul video se observă cum cele două se se trag de păr foarte agresiv se rostogolesc pe jos, sub ochii celorlalţi participanţi la trafic.

Într-un final, un bărbat se apropie de ele şi le desparte. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.