Rusoaica de 24 de ani şi-a arătat incredibila flexibilitate într-o serie de videoclipuri postate pe Instagram - VIDEO

Ea este Ekaterina, este din Rusia şi a decis să renunţe

Rusoaica de 24 de ani şi-a arătat incredibila flexibilitate într-o serie de videoclipuri postate pe Instagram - VIDEO Rusoaica de 24 de ani şi-a arătat incredibila flexibilitate într-o serie de videoclipuri postate pe Instagram - VIDEO

Ea este Ekaterina, este din Rusia şi a decis să renunţe la cariera de dansatoare în cluburi pentru a face YOGA în cele mai exotice locuri de pe planetă. 

Tânăra de 24 de ani şi-a arătat incredibila flexibilitate într-o serie de videoclipuri postate pe Instagram. 

Dar viaţa ei nu a fost întotdeauna aşa liniştită. 

Ea este o fostă dansatoare în cluburile de noapte din Irkutsk, Rusia, dar într-o zi ea a decis să împacheteze tot ce avea şi să se mute în ţări cu un climat mai cald, asta după ce şi-a dat seama că stilul ei de viaţă este mizerabil.

Astfel, în 2015, Ekaterina a decis să părăsească confortul de acasă şi şi-a cumpărat un bilet cu destinaţie unică în Phuket, Thailanda.

Aici a început să practice yoga. La scurt timp ea a devenit vedetă pe internet. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.