FEMEIA a oprit maşina pe mijlocul autostrăzii, noaptea, pentru un motiv bizar - VIDEO

O tânără aflată în stare de ebrietate a fost filmată...

O tânără aflată în stare de ebrietate a fost filmată de un reporter american în timp ce se plimba printre benzile de pe o autostradă din San Diego.

Videoclipul arată cum femeia se plimbă pe tocuri înalte spre jurnalistul care o filma. 

La faţa locului se mai opreştre un motociclist şi un şofer de taxi, dar, în mod ciudat, nimeni nu a încercat să o împiedice să meargă printre benzile de circulaţie şi să se întoarcă în maşină unde a stat înăuntru şi a început să se joace cu telefonul mobil, timp în care vehiculele treceau cu viteză pe lângă maşina oprită, evitând un accident grav.

Clipul se termină înainte ca ofiţerii de poliţie din California să ajungă la faţa locului.

ABC2 News ne spun că tânăra a fost arestată în urma unor acuzaţii de conducere în stare de ebrietate şi că, în mod miraculos, nici un vehicul nu a fost lovit.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.