Greşeală impardonabilă a unui şef în sala de conferinţe - VIDEO

Un cuplul a fost filmat în timp ce ...

Greşeală impardonabilă a unui şef în sala de conferinţe - VIDEO Greşeală impardonabilă a unui şef în sala de conferinţe - VIDEO

Un cuplul a fost filmat în timp ce face sex într-o sală de conferinţe a unei companii de electricitate. Filmul a ajuns în social media înainte de a fi cenzurat

Un manager al unei companii de electricitate a difuzat accidental o partidă de sex cu o angajată, după ce a uitat să închidă apelul pentru conferinţa video.

Managerul reţelei Southern Electric Grid din China s-a filmat pe el însuşi făcând sex cu o colegă într-o sală de conferinţe. El a uitat deschisă conferinţa video pentru câteva minute, la care au participat angajaţi din cinci provincii.


După ce întâlnirea a fost amânată pentru o pauză, se presupune că managerul a decis să facă uz de sala de conferinţe acum goală.

Înregistrările au apărut sâmbătă, dar au fost scoase imediat din media sociale de către cenzori chinezi.

Cei doi se confruntă cu acuzaţii de defăimare.

Citeşte şi Ianis preia ştafeta. Detalii despre maşina pe care a primit-o fiul lui Hagi - FOTO

Citeşte şi Bosch angajează în România. Pe posturile astea se poate angaja oricine

Video


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.