Tinerii au luat o păpuşă GONFLABILĂ şi au legat-o de o rachetă. Fenomenul NEAŞTEPTAT a fost filmat şi a ajuns viral pe net - VIDEO

Un grup de tineri au vrut să vadă ...

Tinerii au luat o păpuşă GONFLABILĂ şi au legat-o de o rachetă. Fenomenul NEAŞTEPTAT a fost filmat şi a ajuns viral pe net - VIDEO Tinerii au luat o păpuşă GONFLABILĂ şi au legat-o de o rachetă. Fenomenul NEAŞTEPTAT a fost filmat şi a ajuns viral pe net - VIDEO

Un grup de tineri britanici au vrut să vadă ce se întâmplă dacă pui o păpuşă gonflabilă pe o rachetă cu artificii şi îi dai foc. Experimetul este cât se poate de prostesc, însă după ce consumi alcool orice porcărie are sens. 

Clipul a devenit viral pe Twitter, cu peste 60.000 de retweeturi într-un timp foarte scurt. 

Pe măsură ce încearcă să aprindă chibritul, o persoană din grup poate fi auzită în spunând „acest lucru nu va merge".

După ce ia foc racheta, păpuşa zboară spre cer, apoi cade rapid înapoi în grădină. Apoi explodează la doar câţiva metri distanţă de grup, sărind scântei în jurul lor.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.