Live Stream Online calificari – etapa a doua a sezonului de Formula 1

Autor: Elena Luchian 11 iul. 2020 Formula 1
Live Stream Online calificari – etapa a doua a sezonului de Formula 1

Formula 1 a rămas în Austria, pentru cea de-a doua etapă a sezonului amânat cu aproape patru luni din cauza pandemiei de coronavirus. Mercedes-AMG Petronas pleacă din poziția de favoriți în calificări după ce Valtteri Bottas a câștigat prima cursă. Unde poți vedea calificările live stream online?

Pilotul finlandez de la Mercedes a trecut primul linia de sosire în Austria, la capătul unei curse finalizate de numai 11 dintre cele 20 de monoposturi care se aliniaseră la start.

Colegul său, Lewis Hamilton, deși a rulat toată cursa în spatele său, a trebuit să se mulțumească doar cu poziția a patra, în urma unei penalizări primate după ce l-a scos pe Alexander Albon de la Red Bull Racing în afara circuitului.

Charles Leclerc a fost al doilea, iar Lando Norris de la McLaren, în vârstă de 20 de ani, a obținut primul podium de al carierei.

“Poate că rezultatul nostru arată bine pe hârtie, dar, în realitate, suntem norocoși că am terminat cursa”, au fost cuvintele șefului de la Mercedes, Toto Wolff.

Monoposturile negre cu stea în frunte au obținut cel de-al doilea timp (Valtteri Bottas) și al șaselea (Lewis Hamilton) în cea de-a doua sesiune de calificări a zilei de vineri. Max Verstappen de la Red Bull a fost cel mai rapid, în timp ce Ferrari s-a mulțumit cu al 9-lea (Charles Leclerc) și al 16-lea timp (Sebastian Vettel).

Ferrari își joacă asul din mânecă în Austria. La Scuderia va introduce o serie de îmbunătățiri aerodinamice. Inițial, italienii plănuiau să le utilizeze pentru întâia oară abia săptămâna viitoare în Ungaria.

Unde poți vedea live stream online calificările celei de-a doua curse de Formula 1 din 2020?

Prognoza meteo anunță o furtună cu descărcări electrice și temperaturi foarte scăzute, chiar la ora la care sunt programate calificările la Spielberg. Astfel, sesiunile de antrenamente ar putea determina pozițiile piloților pe grila de start.

Cele trei sesiuni de calificări vor fi transmise de DigiSport și Look Sport sâmbătă de la ora 16. Pasionații de Formula 1 pot vedea calificările în live stream online pe site-ul digisport.ro, dacă sunt abonați RCS-RDS, sau contra cost pe platforma Digi 4k. Toate antrenamentele, sesiunile de calificări și cursele se transmit și pe F1 TV. Abonamentul de top, care permite accesul la toate aceste evenimente, costă 64,99 euro pe an.

Încă două curse confirmate în acest sezon de Formula 1

Încă două curse intră în calendarul oficial al acestui sezon de Formula 1, după cele opt stabilite. În intervalul 11-13 septembrie, Marele Circ se mută la Mugello, în Italia, pentru Marele Premiu al Toscanei.

Urmează Marele Premiu al Rusiei, în ultimul weekend din septembrie, pe circuitul de la Sochi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Media Daimler



Comentarii
Inchide