Haga duce Yamaha pe primul loc

Autor: Ciprian Paulenco 01 apr. 2007 MOTO

Prima cursă a fost câştigată de James Toseland în şaua unei Honda, urmat de Troy Corser pe Yamaha. Ultima poziţie a podiumului a fost ocupată de pilotul echipei Suzuki, nimeni altul decât ex-campionul de la MotoGP 125/250, Max Biaggi ,venit anul acesta în WSBK după mai multe sezoane fără rezultate remarcabile în clasa regină a motomondialului de viteză.

Haga s-a impus în cea de a doua cursă după o luptă strânsă cu Împăratul Roman, care pare a regăsi în superbike forma pe care nu a găsit-o în MotoGP.

La finalul cursei, ecartul afişat pe cronometrul oficial a fost de numai 111 miimi de secundă. Locul al treilea a fost ocupat de cel de al doilea pilot al echipei Yamaha, Troy Corser.

În clasamentul general conduce Toseland cu 115 puncte, urmat de italianul Max Biaggi la numai 5 puncte în spate. Locurile trei şi patru sunt împărţite între cei doi piloţi ai echipei Yamaha: Noriyuki Haga cu 88 de puncte şi Troy Corser cu 81 de puncte.

La constructori, conduce Honda cu 124 de puncte, urmată de Suzuki cu 110 şi Yamaha cu 98 de puncte. Alergând cu modelul de anul trecut, 1098 nefiind conform cu regulamentul anului 2007, liderul de anul trecut, Ducati, nu reuşeşte decât un loc patru cu 94 de puncte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide