Cum obții loc de parcare dacă achiziționezi un apartament în bloc vechi?

Autor: ProMotor 20 dec. 2023 Stiati ca...
Cum obții loc de parcare dacă achiziționezi un apartament în bloc vechi?

Șerban Trîmbițașu, cunoscut drept „Agentul Tău Imobiliar” și-a făcut simțită prezența în lumea online, transformându-se într-o personalitate apreciată pe TikTok.

Cu o abordare inedită în domeniul imobiliar, el a descoperit că rețelele de socializare pot fi un instrument valoros pentru extinderea afacerii sale. Cu peste 2 milioane de like-uri, Trîmbițașu a captat atenția publicului, oferind conținut interesant și relevant despre proprietăți imobiliare.

Şerban Trâmbiţaşu a fost invitat la „Podcast cu Prioritate” și, inevitabil, a primit și întrebarea care îl macină pe aproape orice proprietar de mașină: Cum obții loc de parcare dacă achiziționezi un apartament în bloc vechi?

„Băi, e cu dus și întors. Ideal e să ai loc de parcare, doar că, vezi tu, loc de parcare poți să cumperi la blocurile noi care se vând cu loc de parcare. La blocurile vechi nu poți să cumperi loc de parcare, pentru că ele aparțin ADP-ului, administrației de sector. Pe vremuri se prelua locul de parcare, cel puțin la Sectorul 2 unde locuiesc și am auzit că în toate sectoarele e la fel.

Până acum, până în 2020, mergeai contractul de vânzare-cumpărare cu proprietarul de mânuță. Bună ziua, vreau să transfer dreptul de pro de parcare, folosința parcării, cumpărătorului și se transferă. Acum sunt niște liste interminabile de așteptare la ADP. Ai vândut imobilul? La revedere, loc de parcare. Cel care vine și cumpără, depune o cerere și stă și el la rând 5-7 ani. Am vecini care după 7 ani au luat locul de parcare. 7 ani de când au depus cererea. Am unu’ și cu 10 ani, săracu”, spune Şerban Trâmbiţaşu în discuția cu Luci Popa.

Vezi aici podcastul complet

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Elements.envato.com



Comentarii
Inchide