De ce sunt atât de scumpe locurile de parcare din București?

Autor: ProMotor 20 dec. 2023 Stiati ca...
De ce sunt atât de scumpe locurile de parcare din București?

Șerban Trîmbițașu, cunoscut drept „Agentul Tău Imobiliar” și-a făcut simțită prezența în lumea online, transformându-se într-o personalitate apreciată pe TikTok.

Cu o abordare inedită în domeniul imobiliar, el a descoperit că rețelele de socializare pot fi un instrument valoros pentru extinderea afacerii sale. Cu peste 2 milioane de like-uri, Trîmbițașu a captat atenția publicului, oferind conținut interesant și relevant despre proprietăți imobiliare.

Întrebat de ce sunt atât de scumpe locurile de parcare Șerban răspunde: „Pentru că prețul la orice pe lumea asta, și la apa asta din pahar, e dat de raportul dintre cerere și ofertă. Și cererea de locuri de parcare e foarte mare, pentru că-s mult mai multe mașini de când cum erau când eram noi mici”, spune Șerban Trîmbițașu la „Podcast cu Prioritate”.

La întrebarea care e cel mai scump loc de parcare pe care le-ai văzut, Șerban răspunde: „Am văzut loc de parcare de 40.000 de euro, pe Compozitori, în Floreasca”. 

Este o sumă mare pentru un loc de parcare, asta în condițiile în care nu foarte mulți români își permit să cumpere o mașină care costă 40.000 de euro.

Discuția completă poate fi ascultată în clipul video de mai jos

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide