100 de elevi vor începe școala cu tablete donate de Renault România

Autor: Marius Vișan 11 sept. 2020 Știri auto
100 de elevi vor începe școala cu tablete donate de Renault România

100 de elevi din județele Argeș și Dâmbovița vor avea acces la educație cu ajutorul tabletelor donate de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. Beneficiarii sunt elevi din ciclurile primare, gimnaziale și de liceu cu profil tehnologic, proveniți din medii defavorizate, în comunitățile rurale și urbane.

În plus, 50.000 de măști textile (tip 3 pliuri) și aproximativ 2.000 de litri de dezinfectant (utilizat pentru dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor) îi vor proteja pe elevi și personalul didactic și administrativ din școli și licee din Argeș.

În Argeș, predarea materialului didactic a avut loc joi, 10 septembrie, la sediul Inspectoratului Județean Argeș, în prezența reprezentanților instituției, a unor directori de școli și licee, dar și a oficialilor companiei. În perioada imediat următoare, urmează ca donația similară să ajungă și în județul Dâmbovița.

În aceeași zi, produsele sanitare au intrat în posesia reprezentanților unora dintre instituțiile de învățământ argeșene, în cadrul unei ceremonii găzduite de Primăria Mioveni.

Renault luptă cu pandemia COVID-19 încă de la debutul crizei sanitare în România

Astfel, compania a mobilizat o flotă de 150 de mașini Dacia și Renault în lupta cu virusul, punându-le la dispoziția Ministerului Sănătății în vederea distribuirii lor, cu ajutorul rețelei de dealeri Dacia și Renault, către spitale din România.

Comunitatea din Argeș beneficiază de un aparat de teste la Spitalul Suport COVID – 19 din Mioveni prin intermediul unei sponsorizări, în valoare de peste jumătate de milion de lei, cu sprijinul Fundației Groupe Renault România și Automobile Dacia. Împreună cu Acarom și Parteneriatul Auto Român, Groupe Renault România a contribuit la repararea a 50 de ventilatoare, în colaborare cu DSU și IGSU.

100 de elevi vor primi tablete donate de Renault România
100 de elevi vor primi tablete donate de Renault România
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide