Prins cu 210 km/h pe autostradă. Le-a spus polițiștilor că fugea de coronavirus

Autor: ProMotor 09 apr. 2020 Știri auto
Prins cu 210 km/h pe autostradă. Le-a spus polițiștilor că fugea de coronavirus

Mulți șoferi inventează scuze amuzante atunci când sunt trași pe dreapta de poliție. Dar un bărbat surprins de radar rulând cu 210 km/h pe autostradă a găsit-o pe cea mai tare.

Un șofer din Surrey, Anglia, a fost tras pe dreapa de poliție pe autostrada M25. Când a fost întrebat de ce conducea cu viteză atât de mare, acesta a avut o scuză incredibilă: “Credeam că dacă merg mai repede, sunt mai puține șanse să fiu prins de coronavirus!”, a spus acesta, notează surrey.co.uk. Nu a fost prins de coronavirus, dar a fost prins de oamenii legii și lăsat fără permis.

Coronavirusul a redus de patru ori numărul de accidente rutiere

Poliția britanică are de-a face, în ultima perioadă, cu mulți șoferi care profită de drumurile libere, situație provocată de restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, și calcă excesiv pedala de accelerație.

Și românii sunt inventivi

Și în România, șoferii se văd nevoiți să inventeze motive pentru a ieși din casă. Un bărbat a fost prins conducând la 30 km/h de casă. Acesta a motivat că și-a scos la plimbare animalul de companie, o pisică.

Ordonanțele de urgență permit plimbărea animalelor de companie în apropierea locuinței. În acest caz, nu este necesar ca persoana respectivă să aibă asupra sa o declarație pe proprie răspundere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide