23 de mașini avariate în trei accidente în apropiere de Brașov

Autor: David Andrei 06 ian. 2021 Știri auto

Nu mai puțin de 23 de mașini au fost implicate în accidente în apropiere de Brașov, în această dimineață. Incidentele rutiere au avut loc aproape simultan.

GALERIE FOTO

Pagube uriașe în urma unui carambol și în urma câtorva tamponări. 23 de mașini au fost implicate în incidentele rutiere care au avut loc aproape simultan pe varianta ocolitoare a Brașovului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, șase mașini s-au lovit într-un accident în lanț din care au rezultat patru victime. ISU Brașov a anunțat că acestea au fost transportate la spital, conștiente, pentru a primi îngrijiri medicale și se află în stare stabile.

Traficul rutier a fost blocat la intrarea dinspre DN13 până la degajarea carosabilului.

La intervenție au fost prezente o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și trei echipaje SMURD.

Celelalte autovehicule au fost avariate în tamponări petrecute pe aceeași sosea.

Accidentele s-au produs în contextul ceții dense din zona Brașovului

Din primele cercetări, principala cauză a accidentelor este neadaptarea vitezei la condițiile de rulare. La ieșirea din municipiul Brașov, spre comuna Sânpetru, miercuri dimineața, carosabilul era umed, iar din cauza ceții dense în zonă, vizibilitatea în zonă era extrem de redusă. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a comunicat că a acționat toată dimineața pe drumul pe care au avut loc accidentele.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de tip Cod galben de ceață pentru 16 județe din țară. Șoferii sunt avertizați să circule cu atenție sporită, să mărească distanța față de vehiculele din față și să reducă viteza, pentru că sunt zone în care vizibilitatea scade chiar și sub 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că pe anumite porțiuni de carosabil s-a format polei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide