Un carambol cu cinci maşini a avut loc pe Autostrada Soarelui în dimineața de 1 august – VIDEO

Autor: ProMotor 01 aug. 2020 Știri auto

Cinci maşini în care se aflau 17 persoane s-au ciocnit în lanţ sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 33, în dreptul localităţii Fundulea. Conform Centrului Infotrafic, o persoană a suferit leziuni în urma accidentului.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul ori 07.00, pe drumul spre litoral, circulaţia rutieră a fost blocată din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule. Traficul pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 33, în zona localităţii Fundulea, s-a desfăşurat dirijat, doar pe prima bandă. O persoană a suferit leziuni în urma evenimentului rutier.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autovehicule, traficul pe Autostrada A2 pe sensul București către Constanța, la kilometrul 33, în zona localității Fundulea, județul Călărași, se desfășoară dirijat, doar pe prima bandă. O persoană a suferit leziuni în urma evenimentului rutier. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 30 de minute”, se arată în comunicatul INFOTRAFIC.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să păstreze dinstanţa de siguranţă între vehicule, la deplasarea pe autostrăzi, şi necesitatea semnalizării din timp a oricărei intenţii de schimbare a benzii de circulaţie, scrie Adevarul.ro.

În urmă cu o săptămână a avut loc un accident asemănător tot cu 5 maşini şi 17 persoane implicate

Un alt carambol a avut loc pe 24 iulie pe Autostrada Soarelui cu 5 maşini şi 17 persoane implicate. Accidentul a avut loc la kilometrul 48, în zona localităţii Săruleşti.

Cinci autovehicule au fost implicate într-un accident rutier pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti către Constanţa, la kilometrul 48+500 metri, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi.

Conform poliţiştilor, o persoană a fost rănită în urma impactului. Traficul se desfăşoară dirijat, cu viteză redusă, doar pe banda de urgenţă, scrie Adevărul.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide