30 de mașini prădate de hoți chiar în curtea Poliției Locale din București

Autor: Promotor 25 iul. 2020 Știri auto
30 de mașini prădate de hoți chiar în curtea Poliției Locale din București

30 de mașini au fost prădate de hoți chiar în curtea Poliției Locale din București. Chiar polițiștii au fost cei care le-au permis accesul în parcul auto. Mai mult, la plecare, aceștia i-ar fi salutat respectuos.

Persoane necunoscute ar fi intrat într-un parc auto al Poliției Locale și ar fi furat mai multe componente, au declarat surse judiciare în exclusivitate pentru Gândul.ro. Polițiștii aflați la poarta instituției ar fi fost cei care le-ar fi permisul accesul în perimetru.

Incidentul a avut loc pe 13 iulie și a fost raportat la Secția 13 Poliție din Sectorul 3 al Capitalei. Hoții au vizat autoturismele din parcul auto în care angajații primăriei depozitează unitățile ridicate, atât pe cele parcate neregulamentar în Capitală, cât și pe cele abandonate.

Hoții au furat de la mașini catalizatoare și baterii

Potrivit datelor furnizate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (DGPMB), hoții au furat nu mai puțin de 34 de catalizatoare și 10 baterii de la mașinile depozitate acolo.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcul auto arată cum mai mulți bărbați au venit cu mașina până la poartă. După o scurtă discuție cu polițiștii locali aflați la intrare și responsabili cu paza autoturismelor, oamenii legii au ridicat bariera, iar hoții au intrat nestingheriți.

Citește și: 

Bărbații nu s-au grăbit deloc la demontarea pieselor vizate. Aceștia au luat tot ce au avut nevoie și au ieșit pe unde intraseră, fără a da de bănuit. La plecare, polițiștii responsabili cu paza parcului auto i-au salutat respectuos.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a demarat o anchetă în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, a anunțat Poliția Capitalei, la solicitarea Gândul.ro.

Autoritățile încearcă acum să afle dacă a existat vreo complicitate între polițiștii locali și hoți sau dacă, pur și simplu, oamenii legii au fost doar foarte ușor de păcălit.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide