Top 5 mașini de familie la 5.000 de euro. SUV-uri practice și spațioase, la mâna a doua

Autor: Marius Vișan 25 mai 2021 Știri auto

SUV-ul este din ce în ce mai popular, devenind totodată mașina ideală pentru o mare varietate de șoferi.

În zilele noastre, nu este nevoie să locuiți în mediul rural, sau să vă plimbați pe drumuri de munte pentru a beneficia de un SUV. Aceste vehicule sunt extrem de practice și în oraș. Ele sunt totodată robuste, elegante și eficiente.

Portbagajul mare și interiorul spațios fac ca un SUV să fie ideal în special pentru familii. Într-un SUV, o familie cu cinci membri se poate bucura de spațiu pentru picioare mai mult decât suficient, precum și de spațiu suficient pentru bagaje. Capacitatea unui SUV de a purta mai multă greutate decât hatchback-ul obișnuit sau un model break este, de asemenea, un bonus, mai ales dacă aveți nevoie să transportați anumite obiecte sau bagaje.

SUV-urile au de obicei o poziție de conducere mai înaltă, oferind o vizibilitate îmbunătățită a drumului din față. A putea vedea în fața mașinii vă oferă avantajul de a ști dacă sau când să încetinești.

SUV-urile înseamnă robustețe și capacitate de remorcare

SUV-ul este o alegere din ce în ce mai populară în comparație cu pick-up-urile. Nu este de mirare, întrucât SUV-ul este destul de capabil și are mai multe utilizări, oferind scaune spațioase pentru întreaga familie, uneori chiar șapte scaune pe unele modele.

Multe dintre SUV-urile oferite au motoare mari și puternice, ceea ce face mai ușoară remorcarea obiectelor grele.

Dacă faceți călătorii regulate în țară sau în străinătate, SUV-ul poate fi tovarășul perfect. Construcția puternică și robustă vă asigură că veți face față oricărei situații, indiferent de vreme. Tracțiunea 4×4 vă poate ajuta să treceți cu bine prin aproape tipurile de terenuri.

Există multe oferte avantajoase pe piața mașinilor rulate. Am întrat pe site-ul mobile.de și am ales 5 dintre ele pentru a vă face o idee cam ce ați putea primi pentru suma de 5.000 de euro.

Top 5 mașini de familie care pot fi cumpărate cu maximum 5.000 de euro

1.Hyundai Tucson (2004) – benzină – rulaj 156.000 km – 4,500 de euro

2.Volvo XC60 (2010) – motor diesel – rulaj 340.000 km – 5,000 de euro

3.BMW X3 (2008) – motor diesel – rulaj 270.000 km – 4,590 de euro

4. Toyota RAV 4 (2005) – motor benzină – rulaj 156.000 km – 4,950 de euro

5. Volkswagen Touareg (2004) – motor benzină -rulaj 221.034 km – 4,980 de euro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide