5 moduri prin care poți să-ți vinzi mașina

Autor: ProMotor 11 mai 2020 Știri auto
5 moduri prin care poți să-ți vinzi mașina

E greu să vinzi acum o mașină. Starea de urgență a blocat România, iar analiștii anticipează o criză economică fără precedent în era modernă. Dar totuși cum poți să încerci să-ți vinzi mașina?

Este cea mai comună modalitate de a încerca să vinzi o mașină. În anunț completezi căsuțele specifice și oferi o scurtă descriere a mașinii. Mai nou, poți încerca și o prezentare a vehiculului. De asemenea, o atitudine deschisă le va demonstra celor interesați că nu ai nimic de ascuns.

  • Pui anunț în mașină

În acest caz, trebuie neapărat ca mașina pe care încerci să o vinzi să fie parcată într-o zonă circulată intens de pietoni, pentru că sunt șanse mici ca un șofer să oprească să îți citească anunțul. Nu uita să treci pe hârtia pe care o lipești pe geam informații esențiale, cum ar fi anul fabricației și distanța parcursă.

  • O vinzi unei reprezentanțe în regim de trade-in

Nu trebuie să te aștepți să primești pe mașină ta atât cât valorează. Evident, reprezentanța îți va oferi o sumă sub prețul pieței, pentru că intenționează să scoată mașina ta la vânzare cu banii pe care tu sperai să-i iei. Un inspector va verifica vehiculul și va scădea din valoarea ei pentru fiecare punct pe vopsea.

Postezi pe Facebook și îți rogi prietenii să dea share. Din share în share, s-ar putea ca un necunoscut să se îndrăgostească de mașina pe care tu vrei să o vinzi. Încearcă să postezi fotografii frumoase, relevante și neapărat, mașina trebuie să fie curată.

În acest caz trebuie să știi că cel care o cumpără va face profit cu ajutorul tău. Sunt șanse mari să rezolve și aspectele de ordin administrativ, pentru că a mai făcut acest lucru și se pricepe. Dar dacă tu îi vinzi mașina cu 3.000 de euro, fii sigur că el va scoate 4.000 pe ea!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide