5 moduri prin care poți să-ți vinzi mașina

5 moduri prin care poți să-ți vinzi mașina

Autor: ProMotor acum 2 luni Știri

E greu să vinzi acum o mașină. Starea de urgență a blocat România, iar analiștii anticipează o criză economică fără precedent în era modernă. Dar totuși cum poți să încerci să-ți vinzi mașina?

Este cea mai comună modalitate de a încerca să vinzi o mașină. În anunț completezi căsuțele specifice și oferi o scurtă descriere a mașinii. Mai nou, poți încerca și o prezentare a vehiculului. De asemenea, o atitudine deschisă le va demonstra celor interesați că nu ai nimic de ascuns.

  • Pui anunț în mașină

În acest caz, trebuie neapărat ca mașina pe care încerci să o vinzi să fie parcată într-o zonă circulată intens de pietoni, pentru că sunt șanse mici ca un șofer să oprească să îți citească anunțul. Nu uita să treci pe hârtia pe care o lipești pe geam informații esențiale, cum ar fi anul fabricației și distanța parcursă.

  • O vinzi unei reprezentanțe în regim de trade-in

Nu trebuie să te aștepți să primești pe mașină ta atât cât valorează. Evident, reprezentanța îți va oferi o sumă sub prețul pieței, pentru că intenționează să scoată mașina ta la vânzare cu banii pe care tu sperai să-i iei. Un inspector va verifica vehiculul și va scădea din valoarea ei pentru fiecare punct pe vopsea.

Postezi pe Facebook și îți rogi prietenii să dea share. Din share în share, s-ar putea ca un necunoscut să se îndrăgostească de mașina pe care tu vrei să o vinzi. Încearcă să postezi fotografii frumoase, relevante și neapărat, mașina trebuie să fie curată.

În acest caz trebuie să știi că cel care o cumpără va face profit cu ajutorul tău. Sunt șanse mari să rezolve și aspectele de ordin administrativ, pentru că a mai făcut acest lucru și se pricepe. Dar dacă tu îi vinzi mașina cu 3.000 de euro, fii sigur că el va scoate 4.000 pe ea!Comentarii
Inchide