Vedete din România care au murit în accidente rutiere

Autor: Promotor 12 mart. 2021 Știri auto

Era 9 martie 2006 când România a fost zguduită de o veste tragică. Solista Laura Stoica s-a stins din viață într-un accident rutier. E doar una dintre numeroasele vedete din România care au murit în accidente rutiere.

GALERIE FOTO

Laura Stoica

Laura Stoica și logodnicul ei, bateristul Cristi Mărgescu, au murit într-un accident rutier pe 9 martie 2006, în comuna Sinești, pe șoseaua București-Urziceni. Cei doi se îndreptau spre București. La volan se afla logodnicul artistei. Mai aveau de parcurs 47 de kilometri până în Capitală când o Dacia papuc, care se deplasa din sens opus, a pătruns pe contrasens și a izbit violent mașina celor doi, un Renault Clio.

Autoturismul lor a fost proiectat peste 20 de metri pe câmp. Laura Stoica și Cristi Mărgescu nu au avut nicio șansă. Câteva ore mai târziu, după efectuarea cercetărilor la fața locului, mașina lor, transformată într-un morman de fiare, a fost ridicată cu un tractor.

Vedete care și-au pierdut viața în accidente bizare

Dumitru Tinu

Moartea lui Dumitru Tinu ridică încă semne de întrebare. Jurnalist, director al cotidianului Adevărul și președinte al Clubului Român de Presă, Tinu s-a stins din viață pe 1 ianuarie 2003, în condiții suspecte. Incidentul a avut loc pe DN1, pe raza localității Românești, la ora 9:45. Plecase spre Breaza după ce petrecuse Revelionul alături de familie. Mașina sa, un Volvo S40, ar fi derapat și a pătruns pe celălalt sens de circulație. A ajuns în cele din urmă în șanț și s-a răsturnat. Vehiculul nu prezenta avarii serioase și niciun airbag nu s-a declanșat în urma impactului.

Potrivit fiului său, Andrei, asupra sa nu s-au găsit telefonul, cărțile de credit, cheile și actele de identitate. În plus, Dumitru Tinu era îmbrăcat cu un pulover cu trei numere mai mare. Tânărul susținea că accidentul tatălui său a fost o înscenare.

Potrivit anchetei, în urma impactului, Tinu ar fi încercat să iasă din mașină. Dar a suferit o comoție cerebrală și a fost călcat de propria mașină.

Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident care a avut loc pe DJ226 Năvodari-Săcele pe 29 aprilie 2019. Creatorul de modă în vârstă de 43 de ani se întorcea de la mare către București, după o petrecere la care participase pe litoral. Este necunoscut motivul pentru care nu a ales autostrada.

Mașina condusă de el, un Range Rover, a ieșit de pe carosabil, a ajuns pe câmp și s-a răsturnat de mai multe ori. Trupul neînsuflețit al designerului a fost găsit lângă autoturism. Bărbatul nu purta centura de siguranță. Mașina îi aparținea unui prieten de-ai acestuia din Călărași. Este posibil ca Răzvan Ciobanu să fi adormit la volan.

Artiști basarabeni, printre numeroasele vedete care și-au pierdut viața în România în accidente

Doina Aldea și Ion Aldea Teodorovici

Doina Aldea și Ion Aldea Teodorovici au murit la ora 02:30 în dimineața zilei de29 octombrie 1992, la 49 de kilometri de București, în zona localității Coșereni. Atât șoferul, cât și cel de-al patrulea pasager aflat într-un Opel Omega cu care călătoreau artiștii au scăpat cu viață. Ion Aldea Teodorovici a murit pe loc. Soția sa s-a stins în drum spre Spitalul de Urgență din București, după ce medicul de gardă de la spitalul din Urziceni a solicitat transferul.

Doina Aldea avea 33 de ani, era însărcinată și aștepta o fetiță. Ion Aldea Teodorovici avea 38 de ani. Îi aștepta acasă un băiat în vârstă de 10 ani, Hristofor. Instanța a decis ca firma care deținea mașina în care au murit artiștii va plăti lunar o sumă de 10.000 de ruble pentru întreținerea minorului.

Vinovat de accident se face șoferul mașinii în care se aflau artiștii. Acesta rula cu 128 km/h în momentul impactului cu un copac. Acesta ar fi ațipit la volan.

Maria Cioncan

Vestea a venit ca un fulger în urmă cu 14 ani. Pe 21 ianuarie 2007, Maria Cioncan a sfârșit într-un accident în apropiere de Plevna, Bulgaria. Atleta medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, în proba de 1500 de metri, se întorcea dintr-un stagiu de pregătire în Grecia. Mașina condusă de ea, o Skoda Fabia, a părăsit carosabilul în urma exploziei pneului dreapta față și s-a izbit violent de un copac.

În urma autopsiei, medicii legiști au constatat că românca a suferit un traumatism cranian sever, fiind lovită în cap de un obiect greu. Maseurul aflat pe locul din dreapta a supraviețuit.

Vedete din România ucise de șoferi străini în accidente rutiere

Cristian Nemescu

Regizorul Cristian Nemescu a murit în noaptea de 24 spre 25 august 2006. Avea 27 de ani și se afla într-o mașină alături de inginerul de sunet Andrei Toncu. Accidentul a avut loc în București, în zona Eroilor.

Mașina în care se aflau cei doi a fost lovită de un autoturism condus de cetățeanul britanic Ali Imran, care a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, cu peste 140 km/h. Imran a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare.

Teo Peter

Și Teo Peter a sfârșit tragic într-un accident rutier, care a avut loc în intersecția dintre Bulevardul Dacia și strada Polonă din centrul Capitalei. Un pușcaș marin, Chris Van Ghoetem, aflat la volanul unei mașini a Ambasadei Statelor Unite la București, nu a acordat prioritate taxiului în care se afla basistul trupei Compact. VanGoethem avea imunitate diplomatică. Acesta a fost scos din țară de către autoritățile americane chiar a doua zi după accident.  judecat de un tribunal militar din SUA, bărbatul a fost achitat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide