A dat 50.000 de euro pe un Mini John Cooper Works GP. L-a răsturnat în ziua în care l-a primit! VIDEO

Autor: Elena Luchian 20 iul. 2020 Știri auto

Un francez a comandat un Mini John Cooper Works GP. A dat aproape 50.000 de euro pe mașină. Dar soarta a fost cruntă. A răsturnat-o în ziua în care i-a fost livrată după ce s-a distrat 23 de kilometri cu ea.

GALERIE FOTO

Cutia din lemn i-a fost adusă în curtea casei. A deschis-o și s-a urcat la volan. Vlogger-ul Pog, pasionat de mașini puternice, nu mai putea de bucurie. Dar pentru că mașina, un Mini John Cooper Works GP, i-a fost livrată în perioada restricțiilor de circulație impuse pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, și-a dat seama că nu are voie să plece la plimbare cu mașina. A început însă, să facă tururi cronometrate prin curte, în jurul casei.  O dată, de două ori, de trei ori. Mini cu “prenume” GP începuse să ridice brazde de pământ.

S-a gândit să se oprească, dar a zis: “Încă o dată și gata.” A fost însă, o decizie greșită. Într-un viraj luat cu frâna de mână, racheta lui a prins o brazdă, s-a ridicat în aer și s-a rostogolit, ajungând, în cele din urmă, cu cele patru roți înapoi pe sol.

Prietenii au alergat să-l scoată pe Pog din mașină. Era în regulă și fericit că a scăpat. Dar când a văzut mașina cu capota îndoită, oglinzile rupte, parbrizul spart și acoperișul distrus, și-a dat seama cât de gravă a fost greșeala sa.

Doar 38 de kilometri arăta kilometrajul noului său Mini John Cooper Works GP în momentul răsturnării. El parcursese doar 23 dintre ei.

Pog a tras mașina distrusă în garaj. Scotea fum ca o locomotivă. Acolo îi vor ține companie un Ferrari 812 Superfast, un Lamborghini Aventador și un McLaren 675LT. Niciunul nu a avut o soartă atât de cruntă.

Mini John Cooper Works GP – Ce poate să facă?

Mini John Cooper Works GP nu este orice mașinuță distractivă. Este cel mai rapid Mini din istorie. Are sub capotă un motor de 2.0 litri, cel mai puternic cu patru cilindri construit vreodată de BMW.

Propulsorul dezvoltă 306 cai putere și 450 Nm. Viteza maximă a micuței rachete este de 265 km/h. De 5,2 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Doar 3.000 de astfel de mașini vor fi construite.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide