A făcut prăpăd cu buldoxcavatorul, apoi a fugit. Ce s-a întâmplat când polițiștii au tras în roțile utilajului

Autor: Radu Țuțulan 01 apr. 2024 Știri auto
A făcut prăpăd cu buldoxcavatorul, apoi a fugit. Ce s-a întâmplat când polițiștii au tras în roțile utilajului

Un bărbat a pus pe jar poliția municipiului Alexandria după ce a făcut prăpăd pe câmpurile de la marginea orașului cu buldoexcavatorul pe care îl conducea. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în roțile utilajului, pentru a-l opri.

A fost alertă maximă, în Alexandria, din cauza unui șofer aflat la volanul unui buldoexcavator.

Bărbatul a fost urmărit de poliţişti, după ce a distrus mai multe culturi de mazăre și a încercat să lovească autospeciale de Poliţie.

Polițiștii au tras în roțile buldoexcavatorului pentru a-l opri

Cu toate că polițiștii au tras în anvelopele buldoexcavatorului, pentru a-l opri, șoferul a reușit să fugă, informează IPJ Teleorman, potrivit Hotnews.

În seara de 31 martie a.c., Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană”, precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii au plecat în urmărirea buldoexcavatorului, în vederea opririi, însă şoferul de pe utilaj a încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească.

A făcut prăpăd cu buldoexcavatorul, apoi a fugit pe câmp

Deși au tras în repetate rânduri în cauciucuri, șoferul a reușit să fugă.

În extravilanul localităţii, terenul accidentat nu a permis urmărirea acestuia, ulterior vehiculul fiind abandonat pe câmp de către conducătorul auto şi găsit de poliţişti. La acest moment, poliţiştii din Alexandria derulează activităţi în vederea stabilirii identităţii şi depistării acestuia”, mai anunţă IPJ Teleorman.

Autoritățile au deschis în acest moment un dosar de cercetare penală, in rem, pentru distrugere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: unsplash.com


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide