A fost deschis primul showroom Cupra din România

Autor: Ionuț Vîlciu acum 3 săptămâni Știri auto

Cupra a lansat oficial primul său showroom din România. Acesta se numește Cupra Garage și poate fi găsit în București.

Cupra este un brand destul de nou. Până acum patru ani, Cupra era denumirea pentru modelele de înaltă performanță de la Seat. Acest lucru s-a schimbat între timp, iar cele două au fost împărțite în două entități diferite. Brandul câștigă tracțiune, iar în primele nouă luni ale acestui an a reușit să vândă 100.000 de autovehicule. Aproape 18.000 dintre acestea au fost livrate în decursul lunii septembrie.

Acum, Cupra lansează în România primul showroom Cupra Garage. Astfel, Bucureștiul ajunge să fie adăugat pe harta locațiilor Cupra.

„Este nevoie de o abordare strategică ȋn ceea ce privește alegerea unei noi locații, deoarece trebuie să fie recunoscut totodată și potențialul pieței unde se face lansarea. Cupra este un brand neconvențional, iar Cupra Garage este un element cheie în strategia acestuia de implementare locală. Dorim să generăm experiențe unice și emoționale, iar faptul că avem propria noastră locație în showroom-ul Cupra Garage din București, confirmă faptul că ne transformăm ambiția în realitate.”, a declarat Horațiu Moldovan, Brand Manager Cupra România.

Unde se află noul showroom Cupra Garage?

Acest nou showroom Cupra este situat ȋn Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 42 B, la showroom-ul GTT Motors.

Răzvan Bușulescu Director General GTT Motors, a declarat: „Pentru compania GTT Motors, un pas major a fost acela de a deveni distribuitor autorizat Cupra, într-o perioadă destul de instabilă pentru business. Astfel, am decis în 2020 să acceptăm provocarea acestei mărci și să o promovăm ȋn piața românească. Amenajarea showroom-ului prin implementarea designului și a conceptului Cupra Garage a durat aproape 1 an și jumătate, dat fiind contextul perioadei. De ce Cupra? Pentru că este cea mai inovatoare și actuală marcă de pe piață, o marcă care îmbină trendul de electrificare cu sportivitatea.”

În prezent, ȋn showroom sunt expuse Cupra Born, o mașină 100% electrică, precum și cel mai puternic model al mărcii de până acum, Cupra Formentor VZ5.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cupra


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide