A început numărătoarea inversă pentru premiera mondială a noului Golf R

Autor: ProMotor 30 oct. 2020 Știri auto
A început numărătoarea inversă pentru premiera mondială a noului Golf R

A început numărătoarea inversă pentru premiera mondială a noului Volkswagen Golf R. Așteptarea se va încheia în cele din urmă pe data de 4 noiembrie. Apoi, cu doar o zi mai târziu, vor fi lansate prevânzările în Germania și Europa.

Volkswagen își extinde gama de modele sportive Golf. După debuturile lui GTI, GTI Clubsport, GTE și GTD i-a venit acum rândul și noului Golf R. La fel ca toate modelele Golf, și Golf R este produs și la uzina Wolfsburg.

Mai puternic, mai dinamic, mai eficient, mai integrat, mai digital, acestea sunt caracteristicile noului Golf R, cea mai dinamică versiune din a opta generație Golf. Un alt punct culminant al noului Golf R este inovatorul sistem de tracțiune integrală, cu control selectiv al cuplului roților de pe puntea spate.

Va fi unul dintre cele mai sportive modele Golf R

Noul Golf R oferă, prin urmare, caracteristici de tracțiune optime, manevrabilitate neutră și precisă, precum și o agilitate maximă. Scopul dezvoltării a fost de a atinge plăcerea maximă de conducere la un nivel de neegalat. Puterea de acționare este generată de un motor turbo cu injecție directă cu 4 cilindri de 2,0 litri în cea mai puternică versiune a seriei de motoare EA 888 disponibilă pentru noul Golf.

Cel mai probabil motorul ca dezvolta o putere de 320 de CP / 245 kW, putere ce va fi direcționată către sistemul de tracțiune integrală, controlat de sistemul Vehicle Dynamics Manager.

Până să ne dea mai multe detalii despre noul Golf R cei de la Volkswagen au publicat o imagine teaser cu modelul care urmează să fie prezentat pe 4 noiembrie.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide