A obținut permisul de conducere după 960 de încercări și peste 12.000 de euro cheltuiți

Autor: Adrian Somai 27 mart. 2023 Știri auto
A obținut permisul de conducere după 960 de încercări și peste 12.000 de euro cheltuiți

O femeie din Coreea de Sud a cheltuit 12.500 de euro pentru a obține permisul de conducere, reușind în cele din urmă abia după a 960-a încercare. Povestea lui Cha Sa-soon nu este nouă, totul întâmplându-se, de fapt, în urmă cu aproximativ 15 ani. Femeia a ajuns însă din nou în centrul atenției, povestea acesteia fiind redistribuită de publicații din întreaga lume după ce a apărut în mediul online.

Cha Sa-soon a avut prima tentativă de a își lua permisul de conducere în aprilie 2005, însă norocul nu a fost de partea ei. Asiatica și-a dorit însă atât de mult să conducă încât nu s-a lăsat descurajată nici după câteva zeci de tentative eșuate de a trece examenul scris.

Ba mai mult, femeia a continuat să susțină proba scrisă în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani. În 2008, a redus frecvența la doar două probe susținute pe săptămână. În cele din urmă, la a 860-a încercare, femeia a reușit să treacă de examenul scris, potrivit Daily Mail.

A primit cadou un automobil din partea Hyundai

Aventura asiaticei nu s-a terminat însă aici, pentru a obține permisul de conducere fiind nevoie și de susținerea unei probe practice. Cha Sa-soon a trebuit să dea și această probă de mai multe ori până să aibă succes. „Când a obținut în sfârșit permisul, am ieșit cu toții să o aplaudăm și am îmbrățișat-o, oferindu-i flori”, a spus instructorul auto al femeii după ce aceasta a reușit să treacă cu succes proba practică.

Costul întregii aventuri s-a ridicat la aproximativ 12.500 de euro, potrivit publicațiilor din Coreea de Sud. Cha Sa-soon nu s-a gândit însă niciodată să renunțe, susținând că are nevoie de permis de conducere pentru a își putea administra de una singură afacerea sa în domeniul vânzărilor de legume.

Povestea femeii a ajuns în cele din urmă în toate publicațiile importante din Coreea de Sud și nu numai, Cha Sa-soon ajungând să fie admirată pentru perseverența și ambiția de care a dat dovadă. Mai mult decât atât, aceasta a fost și premiată, primind cadou un automobil în valoare de 13.000 de euro din partea Hyundai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay.com


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide