A tras pe dreapta noul său Lamborghini. Avea portbagajul plin de pepeni de vânzare!

Autor: David Andrei 07 sept. 2020 Știri auto

Un bărbat a tras pe dreapta noul său Lamborghini Aventador. Mulți au crezut că mașina lui s-a stricat când au văzut capacul portbagajului ridicat, crezând că mașina are acolo motorul. Dar cum motorul modelelor Lamborghini este în spate, în față, bărbatul umpluse portbagajul cu pepeni.

GALERIE FOTO

Imaginile cu bărbatul care vinde pepeni din portbagajul unui Lamborghini Aventador au devenit virale. Acestea au fost filmate în districtul Beyoglu, o zonă aglomerată din Istanbul. De capacul portbagajului, posesorul de supercar a atârnat o bucată de carton pe care a scris prețul cu pixul: 5 lire turcești/kilogramul.

Vânzătorul venise pregătit ca un adevărat vânzător profesionist. Își improvizase o măsuță pe o jantă din aliaj. Acolo pusese cântarul.

Imaginile incredibile au atras atenția trecătorilor, dar și pe a polițiștilor. Aceștia l-au amendat pe vânzătorul de pepeni cu Lamborghini. 1.228 de lire turcești trebuie să plătească bărbatul, adică aproximativ 140 de euro. Sunt bani de buzunar pentru posesorul de supercar. Acestuia i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de doar 15 zile.

Oamenii legii au invocat utilizarea autoturismului pentru alte scopuri decât cele menționate în certificatul de înmatriculare.

Mulți dintre cei care au văzut filmarea susțin că bărbatul, un iranian, a încercat să atragă atenția pentru a obține cât mai multe vizualizări ale filmării pe contul său de Instagram. Evident, nu vinde pepeni pentru bani. În Turcia, posesorul unei astfel de mașini plătește taxe de până la 6.000 de euro pe an.

Lamborghini Aventador cu pepeni de vânzare atinge 100 km/h în mai puțin de 3 secunde

Lamborghini Aventador are motor V12 de 6,5 litri, care dezvoltă 700 de cai putere și un cuplu maxim de 690 Nm și care este cuplat la o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Atunci când nu are portbagajul plin de pepeni, supercarul italian accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde. Viteza sa maxima este limitată electronic la 350 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide