A tras un MINI Countryman John Cooper Works pe 42 de kilometri, totul cu un scop nobil

Autor: ProMotor acum 7 ani Știri auto

 

Expertul în fitness Ross Edgley să tracteze un MINI Countryman John Cooper Works pe circuitul Silverstone pe distanţa unui parcurs de maraton – 42,2 kilometri. Dacă estimările iniţiale prevedeau un efort de aproximativ 14 ore, atletul a terminat performanţa în 19 ore, 36 minute şi 43 secunde. Efortul lui Edgley a făcut parte dintr-un demers pentru a strânge fonduri pentru patru organizaţii Teenage Cancer Trust, Sports Aid, Children With Cancer & United Through Sport.

Edgley a petrecut mai bine de opt luni în care s-a antrenat, adesea până la 14 ore, – în Marea Britanie, Spania şi Franţa – pentru această încercare. Regimul său de pregătire l-a făcut să abordeze o dietă specială, care includea 6.000 de calorii pe zi, şi a lucrat cu fostul sprinter olimpic Linford Christie şi cu dublul deţinător al titlului World Strongest Man, Geoff Capes.

 

 

Pentru a descrie pregătirea anterioară tentativei, Edgley a spus: „Cel mai dificil lucru la acest gen de antrenament este că nu există nici un plan. Nimeni nu ştie cum să te antrenezi pentru aşa ceva din moment ce nimeni nu a mai făcut acest lucru înainte. Este dificil să ştiu dacă mi-am pregătit organismul pentru rezistenţă sau putere, din moment ce tractarea unui automobil pe această distanţă este considerat, de către unele persoane, ca fiind o nebunie. Dar acest lucru este palpitant. Este un lucru complet nou şi vreau să explorez limitele potenţialului fizic uman”.

MINI Countryman este al doilea cel mai mare automobil din gama mărcii şi primul care a fost lansat de MINI în segmentul SUV şi care dispune de tehnologia ALL4 de tracţiune integrală.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:Comentarii
Inchide