O șoferiță a târât zeci de metri o stație de încărcare. Cineva ar trebui să îi ia permisul – VIDEO

Autor: Radu Țuțulan 14 aug. 2023 Știri auto

O femeie care conducea o Tesla Model Y a târât sub mașină o stație de încărcare. Culmea este că nici măcar atunci când trecătorii au strigat să oprească femeia nu și-a dat seama care era problema.

Majoritatea șoferilor au trecut, cel puțin o dată, peste o bordură sau un mic stâlp de parcare, dar cei mai mulți s-au oprit imediat. Nu este și cazul acestei femei din videoclipul de mai jos. Incidentul a fost filmat în Honolulu, SUA. Șoferița a lovit cu Tesla sa o stație de încărcare pentru mașini electrice, dar pare că nici nu a observat impactul „electrizant”, să zicem așa.

La începutul clipului se observă cum o Tesla Model Y de culoarea albă, în timp ce virează la dreapta ca să iasă dintr-o parcare supraetajată. Un zgomot strident de metal care zgârie asfaltul începe să se propage, pe măsură ce femeia înaintează.

Mister! Nu se știe cum a ajuns stația sub roata din față

Stația de încărcare, lovită cu lateralul mașinii, a căzut în fața acestuia și a rămas prinsă sub bara din față a mașinii electrice.

Șoferița, însă, nu a sesizat probabil că ceva nu este în regulă, și a continuat să înainteze, cu toate că cel care a filmat întreaga scenă striga să oprească.

Într-un final, aceasta a oprit și a coborât pentru a vedea care este problema. Abia în acel moment a înțeles ce s-a întâmplat.

Nu știm exact din ce cauză a lovit stația de încărcare, și nici care au fost pagubele suferite de Tesla. Cu siguranță, însă, costul de reparație a mașinii și înlocuire a stației de încărcare nu vor fi mici. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video: ViralHog / Youtube


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide